Testimoniale

Echipa Supercard s-a ridicat intotdeauna la nivelul exigentelor noastre, desi proiectele pe care le desfasuram impreuna impun standarde inalte de profesionalism si seriozitate, precum si un nivel foarte mare de implicare. Am apelat si apelam in continuare cu incredere la produsele si serviciile partenerului nostru, Supercard Solutions & Services.

Sabina Athanasiu, PR & Communication Coordinator, Sephora Romania

City Dent va multumeste pentru colaborarea excelenta! Aprecieri oamenilor competenti cu care am lucrat si multumiri pentru promtitudine!

Echipa City Dent

Eu, Metropotam, animalul urban care exploreaza orasul si povesteste totul pe metropotam.ro, aveam nevoie de un obiect personalizat, de un lucru care sa ma reprezinte in toata simpatia mea. Astfel, am apelat la puterile lui Supercard ca sa-mi faca un…ei bine, chiar un super card.
Dupa chipul si personalitatea mea, Supercard a reusit sa scoata din cuptor un card de reduceri lucios si frumos, embosat, care abia astepta sa iasa in lume. In fiecare luna, noi Carduri Metropotam vin de la prietenii de la Supercard si in fiecare luna abia astept sa deschid plicul si sa ma bucur de cardurile cu super-puteri. Asadar, multumim Supercard!

Metropotam.ro

Echipa Supercard ne-a fost alaturi din primul moment cand am implementat programul de fidelizare pentru clientii nostri din Romania. Ne-a oferit solutiile tehnice de care aveam nevoie si s-a adaptat tuturor schimbarilor survenite, astfel ca am reusit sa le multumim cu promptitudine clientilor nostri pentru fidelitatea lor. Avem incredere ca aceasta colaborare si profesionalismul echipei Supercard ne vor fi de folos pentru a ne continua cu succes proiectele.

Echipa Comunicare Decathlon

Profesionalismul si seriozitatea echipei precum si promptitudinea si calitatea serviciilor furnizate stau la baza unei colaborari de lunga durata cu Supercard, de care suntem pe deplin multumiti

Director de Marketing Konica Minolta Business Solutions Romania

Supercard a furnizat companiei noastre diferite designuri de carduri bancare in cele mai bune conditii, la o calitate inalta si preturi optime.

Head of Business Development Cards, Volksbank

Calitatea produselor si a serviciilor furnizate, promptitudinea si seriozitatea de care a dat dovada Supercard satisfac pe deplin exigentele Libra Bank

Director Divizia Carduri, Libra Bank

Suntem foarte multumiti de modul in care Supercard a raspuns solicitarilor noastre si de calitatea serviciilor si produselor furnizate.

Director Executiv Adjunct, OTP Bank