24 iun. 2016

Wirecard şi Verifone oferă în parteneriat servicii şi soluţii de plată complementare, pentru piaţa indoneziană

Aschheim (Munchen) şi JakartaWirecard AG şi Verifone (NYSE: PAY) au intrat într-o alianţă strategică pentru a creşte într-un ritm rapid piaţa plăţilor la punctul de vânzare din Asia Pacific, iar prima ţară beneficiară este Indonesia. Aflată pe locul patru în lume ca număr de locuitori, Indonesia este considerată de către analişti ca fiind una dintre pieţele mari cu cel mai accelerat ritm de creştere în domeniul soluţiilor de plată.

Alianţa strategică de cinci ani  aduce la un loc portofoliul tehnologic şi geografic al ambelor companii, prin companii locale Wirecard ca PT Prima Vista Solusi şi echipe locale Verifone, cu intenţia de a oferi instituţiilor financiare, comercianţilor şi industriilor conexe beneficiile celor mai noi şi avansate soluţii de plată.

“În calitate de partener strategic al Verifone, Wirecard va oferi platforme software pentru procesare şi acceptare plăţi, pentru terminalele Verifone, precum şi o expertiză detaliată a pieţei, a declarat Rudy Khowara, Managing Director Global Point-Of-Sales la Wirecard. “Mai mult, oferte unice şi specifice, pe segmente, vor fi create prin colaborarea cu grupul nostru lărgit de clienţi şi parteneri.”

Deşi Indonesia este în cea mai mare parte o societate dominată de plăţile în numerar, piaţa plăţilor cu carduri se dezvoltă constant şi semnificativ, volumul acesteia cunoscând o creştere de aproximativ 124% în 2015, comparativ cu 2010, conform Lafferty Group.

“Suntem încântaţi de parteneriatul cu Wirecard, creat pentru a stimula creşterea soluţiilor noi de plată electronică din Indonesia, unde am creat o echipă locală cu sediu permanent,” a declarat Steve Aliferis, preşedinte Verifone Asia Pacific. “Cu Wirecard ca partener preferenţial, lucrăm pentru a oferi băncilor şi comercianţilor acces la cele mai bune soluţii tehnologice disponibile la această oră si pentru a atrage acceptarea plăţilor de toate formele, în diverse zone de business.”

Prin filialele lor din Asia, PT Prima Vista Solusi respectiv VeriFone Systems International, cele două companii vor colabora pentru a oferi o serie completă de servicii de plată. Wirecard va oferi platforme software pentru acceptare şi procesare plăţi, precum şi o expertiză detaliată asupra pieţei.

Despre Verifone

Verifone transformă tranzacţiile zilnice în oportunităţi pentru zona comercială. Noi conectăm dispozitive la cloud, conectăm experienţa de cumpărături online cu cea din locaţia fizică şi creăm noua formă de interacţiune a comercianţilor cu clienţii. Avem la bază o istorie de 30 de ani de securizare maximă a serviciilor şi aproximativ 29 milioane de dispozitive şi terminale în toată lumea. Angajaţii noştri sunt experţi recunoscuţi ce lucrează cu clienţii şi partenerii noştri, pentru a îi ajuta să rezolve cele mai complexe situaţii apărute. Avem clienţi şi parteneri în peste 150 ţări ce includ branduri de retail de renume, instituţii financiare şi furnizori de plăţi.Verifone.com | (NYSE: PAY) | @verifone

https://www.wirecard.com/newsroom/press-releases/newsdetail/verifone-and-wirecard-bring-complementary-payment-to-indonesian-market/

 

[top]