Înapoi

Romcard e-wallet a fost integrat în noua aplicație Carrefour Pay

Carrefour România a integrat portofelul electronic Romcard în noua sa aplicație de mobil Carrefour Pay, disponibilă în toate magazinele din reţea.

Carrefour Pay, dezvoltată atât pentru Android cât și pentru iOS,  permite plata sigură și rapidă la casă, doar prin scanarea unui cod QR. În plus, aplicația permite și verificarea prețului unui produs, prin scanarea codului de bare, precum și generarea automată a facturii fiscale și trimiterea ei la orice adresă de email.

Scanarea pentru preț și generarea facturii fiscale nu sunt condiționate de înregistrea unui card bancar în aplicație.

În cadrul proiectului Carrefour Pay, Romcard gestionează înregistrarea cardurilor și a utilizatorilor, procesarea tranzacțiilor generate cu cardurile stocate în e-wallet și  stocarea datelor aparținând utilizatorilor.

Înființată în 1994, Romcard este lider în furnizarea serviciilor privind tranzacţiile cu carduri bancare și singura entitate full-3D Secure din România, certificată de Visa și MasterCard.

Portofelul electronic Romcard este o soluție modernă și securizată de stocare și utilizare a datelor de card într-un mediu certificat PCI-DSS. Fiind o solutie foarte flexibilă și scalabilă, ea se poate integra în orice soluție de vânzare la casa de marcat.