21 apr. 2011

Innova Capital îl numeşte pe Utku Ogrendil la conducerea Provus-RomCard

Innova Capital, fond polonez de private equity care a preluat în ianuarie 2011 pachetul majoritar de acţiuni al centrului de procesare a cardurilor Provus şi al subsidiarei acestuia RomCard, l-a numit pe Utku Ogrendil la conducerea executivă a grupului format din cele doua companii.

Provus şi RomCard sunt unii dintre cei mai importanţi furnizori locali de servicii de emitere, personalizare, acceptare şi procesare a cardurilor şi a tranzacţiilor cu carduri. Provus aniversează anul acesta 10 ani de prezenţă pe piaţa de profil din România.

Utku Ogrendil preia conducerea Grupului Provus-RomCard după ce a coordonat din funcţia de Vicepreşedinte activităţile de retail, carduri şi canale alternative ale Credit Europe Bank. Ogrendil activează de peste 11 ani în sistemul bancar românesc, ocupând poziţii de conducere.

Grupul Provus-RomCard administrează peste 1.500 de terminale ATM şi mai mult de 5000 de unităţi POS (inclusiv virtuale). De asemenea, Grupul procesează peste 3.500.000 de carduri, la care se adaugă cele 7.000.000 de carduri înrolate în 3D-Secure destinate comerţului electronic, pentru 23 de clienţi bancari şi non-bancari. Provus-RomCard înregistrează şi procesează peste 4.000.000 de tranzacţii cu cardul în fiecare lună.

Mai multe informaţii aici

[top]