Companie

Companie

Înfiinţată în 1994,  Romcard este lider în furnizarea serviciilor privind tranzacţiile cu carduri bancare, din România, cu parteneriate în țară, dar și din Republica Moldova, Serbia, Kosovo, Arabia Saudită și SUA.

Beneficiind de experiența acumulată în cei 27 de ani de activitate, Romcard oferă instituțiilor financiare soluții complete de ecommerce- înrolarea clienților lor comercianți, pentru a putea accepta plăți online, servicii de procesare a plăților, POS virtual, tokenizare și autentificare, switching & clearing și servicii complete 3D Secure V2, conforme cu PSD2, servicii complete 3D Secure pentru băncile emitente și acceptatoare, Verified by Visa/Visa Secured și Mastercard Secure Code / Mastercard Identity Check și AMEX Autentificare, autentificări multifactor și servicii de transfer P2P. Romcard operează într-un sistem realizat în conformitate cu standardele internaţionale, fiind certificat Mastercard, VISA și American Express.

Acţionari

În septembrie 2020 Romcard a fost achiziționată de către SIBS, un furnizor integral de servicii de plată, cu o poziție de lider în Portugalia și o amprentă semnificativă în țări dezvoltate din Europa, Asia și Africa. Compania oferă un spectru larg de soluții digitale și e-commerce, de gestionare a rețelelor ATM și POS, producţie și personalizare carduri, servicii antifraudă și servicii de securitate cibernetică. Fondată în 1983, SIBS oferă servicii financiare, moderne, fiabile și sigure, în special în zona plăților, către peste 300 de milioane de utilizatori din diferite zone geografice, procesând anual peste 6 miliarde de tranzacții.  

Romcard face parte din grupul de companii SIBS în România, alături de SIBS Romania .