Media English
RomCard - PROCESSING THE FUTURE cards
 
  Bine ati venit! ROMCARD este lider in Romania pentru furnizarea serviciilor privind tranzactiile cu carduri bancare. Activitatea firmei include: autorizarea tranzactiilor cu carduri (front office), administrare baze de date, switching national si international, decontarea si procesarea tranzactiilor cu carduri (back office), solutie "3DSecure" la cheie pentru bancile acceptatoare si emitente pentru servicii e-comerce "Verified by Visa" si "MasterCard SecureCode".
   
  Despre Romcard|Servicii|Tehnologie|3D-Secure|Portofoliu|Parteneri|Contact  
^
Servicii >
Din punct de vedere calitativ in ultimii ani, fata de inceput, ROMCARD cunoaste o diversificare spectaculoasa a serviciilor oferite bancilor.

Cele mai importante servicii oferite de ROMCARD SA sunt...
Parteneri >
Partenerii nostrii sunt in principal banci importante, iar toate serviciile sunt furnizate in conformitate cu standardele internationale, sub reguli stricte...
Portofoliu >
Furnizam o varietate mare de servicii, in special pentru cele mai importante banci romanesti...
Legaturi utile
Organizatii Internationale
American Express
Diners Club
JCB
MasterCard International
Visa International

Banci romanesti

AlphaBank
UniCredit Tiriac Bank S.A.
Banca Comerciala Romana
Banca Romana pentru Dezvoltare
Raiffeisen Bank

Magazine virtuale 3D-Secure

Farmaline
NovaTravel
Tourneo
Despre RomCard
 
Centrul de procesare ROMCARD are mai mult de zece ani de experienta in domeniul de carduri bancare si tot sistemul sau a fost realizat in conformitate cu standardele internationale fiind bazat pe certificatele primite de la organizatiile internationale MasterCard, VISA, American Express, JCB, Diners Club.

Dupa ce au devenit membrii VISA INTERNATIONAL cele mai importante cinci banci din Romania: Banca Comerciala Romana (BCR), Banca Romana de Comert Exterior BANCOREX, BRD, Banca Agricola si Banca "Ion Tiriac" au fondat la inceputul anului 1994, societatea comerciala pe actiuni ROMCARD SA, avand ca obiect de activitate procesarea tranzactiilor cu carduri bancare.

Bancile fondatoare au creat ROMCARD ca o companie capabila de a oferi intreg domeniul de servicii pentru prelucrarea tranzactiilor cu cardurilor bancare, catre toate bancile care doresc acest lucru.

Considerand experienta noastra unica in Romania, in furnizarea de servicii pentru tranzactii cu carduri bancare, ROMCARD poate extinde serviciile in toate directiile specifice activitatilor bancare cu carduri.

In urma schimbarilor din piata bancara romaneasca, actionarul principal al RomCard este SC Provus Service Provider SA, detinut in proportie de 100% de catre Innova Capital.

Innova Capital este una dintre cele mai dinamice companii de private equity din Europa Centrala. Incepind cu 1994, Innova Capital a preluat si dezvoltat afaceri in 10 tari din regiune. Cele 5 fonduri de investitii create de Innova Capital au o valoare totala de 900 milioane EUR.

  3D-SECURE
  Cum ma pot
inrola la
3D-Secure...
INROLARE 3D SECURE >
3D-Secure >
Protocolul 3D-Secure reprezinta un nou serviciu de plata destinat imbunatatirii si validarii platilor efectuate prin Internet.

3D-Secure este o tehnologie de autentificare care foloseste criptarea oferita de Secure Sockets Layer (SSL) si o aplicatie pentru comerciantul virtual...
Suport
Sugestii si Informatii suplimentare
Suport Autorizare Vocala
BackOffice
Suport 3D-Secure
Tehnologie >
ROMCARD este organizata pentru scopul precis de a respecta sistemul de procesare a tranzactiilor cu carduri bancare din cadrul comun de proceduri si reguli, compatibile cu standardele internationale actuale intr-un mod integrat, coerent, unitar si flexibil cu sistemul national...