English
RomCard - PROCESSING THE FUTURE cards
 
  Bine ati venit! ROMCARD este lider in Romania pentru furnizarea serviciilor privind tranzactiile cu carduri bancare. Activitatea firmei include: autorizarea tranzactiilor cu carduri (front office), administrare baze de date, switching national si international, decontarea si procesarea tranzactiilor cu carduri (back office), solutie "3DSecure" la cheie pentru bancile acceptatoare si emitente pentru servicii e-comerce "Verified by Visa" si "MasterCard SecureCode".
 
informatii suplimentare >
  Despre Romcard|Servicii|Tehnologie|3D-Secure|Portofoliu|Parteneri|Contact  
^
Servicii >
Din punct de vedere calitativ in ultimii ani, fata de inceput, ROMCARD cunoaste o diversificare spectaculoasa a serviciilor oferite bancilor.

Cele mai importante servicii oferite de ROMCARD SA sunt...
Parteneri >
Partenerii nostrii sunt in principal banci importante, iar toate serviciile sunt furnizate in conformitate cu standardele internationale, sub reguli stricte...
Portofoliu >
Furnizam o varietate mare de servicii, in special pentru cele mai importante banci romanesti...
Legaturi utile
Organizatii Internationale
American Express
Diners Club
JCB
MasterCard International
Visa International

Banci romanesti

AlphaBank
UniCredit Tiriac Bank S.A.
Banca Comerciala Romana
Banca Romana pentru Dezvoltare
Raiffeisen Bank

Magazine virtuale 3D-Secure

Farmaline
NovaTravel
Tourneo
3D-Secure
 
Tranzactiile efectuate in sistemele numite generic "Verified by VISA" si "MasterCard SecureCode" sunt rezultatul a 7 ani de experienta in e-commerce. Acestea sunt un pachet de servicii, recomandari, cele mai bune practici si cerinte pentru realizarea tranzactiilor cu carduri bancare folosind Internetul.

Elementul tehnic cheie al acestui program este folosirea unui protocol sigur de autentificare: 3D-Secure.

Prin "Verified by Visa" si programul "MasterCard SecureCode", emitentii au prilejul de a spori veniturile din tranzactii cu carduri bancare, inlocuind sistemul "cash la livrare" si protejand profiturile lor evitand dificultatile observate din experienta altor tari.

3D-Secure ofera o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet.
El este acum disponibil ca parte a programelor "Verified by VISA" si "MasterCard SecureCode". Prin folosirea acestui sistem de tranzactionare se asteptata o reducere a disputelor din fraudele rezultate din tranzactiile on-line cu cel putin 80%.

Programele "Verified by VISA" si MasterCard SecureCode ofera emitentilor de carduri bancare urmatoarele avantaje:
reducerea disputelor, exceptiilor si fraudelor;
cresterea increderii detinatorilor de carduri bancare, cresterea valorilor tranzactionate si implicit a profiturilor din exploatare;
cresterea pietei prin promovarea unui serviciu competitiv si de calitate

Incepand cu aprilie 2003, emitentii de carduri bancare au pierdut drepturile de chargeback daca detinatorii de carduri cumpara din magazine care realizeaza tranzactii 3D-Secure si nu sunt inrolati.
In concordanta cu accesul complet la noua strategie dezvoltata, ROMCARD se implica in stimularea e-commerce-ului in Romania introducand aceasta tehnologie sigura: protocolul 3-D Secure prin "Verified by VISA" si "MasterCard Secure Code".
ROMCARD, ca procesor de tranzactii cu carduri in Romania , a implementat cu succes tehnologia 3DSecure furnizata de companiile OpenWay si iBIZ Software integrand-o in sistemul sau de procesare.

Bazat pe o solutie proprie, ROMCARD ofera la cheie serviciile pentru "Verified by VISA" si "MasterCard Secure Code" pentru a tranzactii sigure prin Internet folosind cardurile bancare.
Proiectul 3D-Secure a fost inceput de ROMCARD in Septembrie 2003, si finalizat in Martie 2004 cand s-au terminat cu succes toate certificarile cu VISA si MasterCard pentru urmare banci romane: Banca Comerciala Romana, Raiffeisen Bank, Banca Comerciala "Ion TIRIAC" si Alphabank Romania.

Lansarea oficiala a fost realizata la data de 20 Martie 2004.

Proiectul 3D-Secure realizat de ROMCARD SA a fost proiect pilot in regiunea VISA CEMEA si in regiunea MasterCard SAMEA. Rezultatul acestei inalte performante: Romania este prima tara in aceasta regiune a Europei capabila de a procesa tranzactii cu carduri bancare in completa conformitate cu ultima tehnologie Internet care este protocolul 3D Secure.
  3D-SECURE
  Cum ma pot
inrola la
3D-Secure...
INROLARE 3D SECURE >
3D-Secure >
Protocolul 3D-Secure reprezinta un nou serviciu de plata destinat imbunatatirii si validarii platilor efectuate prin Internet.

3D-Secure este o tehnologie de autentificare care foloseste criptarea oferita de Secure Sockets Layer (SSL) si o aplicatie pentru comerciantul virtual...
Suport
Sugestii si Informatii suplimentare
Suport Autorizare Vocala
BackOffice
Suport 3D-Secure
Tehnologie >
ROMCARD este organizata pentru scopul precis de a respecta sistemul de procesare a tranzactiilor cu carduri bancare din cadrul comun de proceduri si reguli, compatibile cu standardele internationale actuale intr-un mod integrat, coerent, unitar si flexibil cu sistemul national...